1 L / 5 L / 25 L Populär 🔥
Degreaser PRO - Kallavfettning i gruppen Tvätt/rengörning / Avfettningsmedel hos Arcticlean AB (AC-DP)
Degreaser PRO - Kallavfettning
Degreaser PRO - Kallavfettning
Degreaser PRO - Kallavfettning
Degreaser PRO - Kallavfettning
Degreaser PRO - Kallavfettning
Degreaser PRO - Kallavfettning
Degreaser PRO - Kallavfettning

Degreaser PRO - Kallavfettning

Kan mycket väl vara den bästa moderna kallavfettningen pengar kan köpa! Löser effektivt svår tjära, asfalt, olja och salt, och den påverkar inte plast, gummi, lackskydd eller vax mer än nödvändigt. Och nära på luktfri!

Gjord för att vara ganska trögflytande, för att den ska hänga kvar länge på vertikala ytor, och verka längre.

Tillverkas i Sverige 🇸🇪
Artnr: AC-DP

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Volym: 
Antal: 
Lägg i önskelistan
Leverans: 
  • Produktbeskrivning
  • Beskrivning

   Varför kallavfettning? Utöver tjär-/asfaltsprickar (de små svarta prickarna som gör lacken sträv) och salt, löser Degreaser PRO även olja. Med andra ord löser den många vanligt förekommande smutstyper som en vanlig alkalisk avfettning inte biter på. Speciellt under vintertid är det extra viktigt att man använder en kallavfettning då vägarna saltas och dubbdäcken sliter upp oljepartiklar från asfalten. Fungerar utmärkt för att lösa svåra fettfläckar även på textilier och för motortvätt.

   Vått eller torrt? Degreaser Pro är modern på sätt att du kan applicera den även på en blöt bil med bibehållen effektivitet till skillnad från en klassisk kallavfettning som du enbart kan applicera torrt.

   Många kallavfettningar är baserade på nafta och luktar väldigt starkt. Vår produkt däremot innehåller förhållandevis lite nafta och blir därför mycket trevlig att jobba med och är närapå fri från irriterande och starka dofter.


   Bruksanvisning

   Applicera produkten outspädd på torr eller våt yta. Låt verka 5-10 minuter, skölj därefter noga med vattenslang eller högtryckstvätt. Våra alkaliska avfettningar kan appliceras över Degreaser PRO utan mellantvätt med vatten. Vid extrema fall av asfaltsprickar som fått sitta länge kan man behöva hjälpa till och bearbeta prickarna mekaniskt med exempelvis en mjuk bilvårdspensel. Degreaser PRO har en trögflytande karaktär som utöver att den hänger kvar längre även gör att produkten inte torkar in speciellt snabbt och därmed tillåts möjligheten att verka längre vilket löser smutsen effektivare.

   Använd ej på varma ytor.

   Smarta tips

   För en smart, effektiv och trendig underhållstvätt vintertid, applicera Degreaser PRO, låt verka 5-10 minuter och istället för att spola av bilen, använder du en Foam lance och täcker bilen med ett alkaliskt skum för att därefter spola av. Om du har ett bra lackskydd kan detta tillvägagångssätt räcka för att få bilen helt ren.

   Lika löser lika! Degreaser PRO tillverkas med en petrolium bas vilket gör att produkten är extra effektiv mot petroleumbaserad smuts så som olja, tjära, asfalt, bensin och liknande.

  • Egenskaper
  • Specifikationer
  • Lagersaldo: 0
   Frakt:

Tillbehör

3x detailing brushes - penselset
149 kr
Köp!

Se fler varor

Fälgrengöringspaket
REA
287 kr 338 kr
Lös alla typer av smuts-paketet
REA
507 kr 596 kr
Arcticlean - Hoodie zip
449 kr

Andra köpte även

Autoclean + wax
500 ML / 5 L / 25 L Superkoncentrat
Arcticlean
fr. 179 kr
Appliceringsduk - coating
9 kr
Köp!
Appliceringssvamp - coating
39 kr
Köp!
Fallout
500 ML / 5 L / 25 L
Arcticlean
fr. 189 kr
Logga in