1 L / 5 L / 25 L
Degreaser PRO - Kallavfettning i gruppen Tvätt/rengörning / Avfettningsmedel hos Arcticlean AB (AC-DP)
Degreaser PRO - Kallavfettning
Degreaser PRO - Kallavfettning
Degreaser PRO - Kallavfettning
Degreaser PRO - Kallavfettning
Degreaser PRO - Kallavfettning
Degreaser PRO - Kallavfettning
Degreaser PRO - Kallavfettning
Degreaser PRO - Kallavfettning
Degreaser PRO - Kallavfettning

Degreaser PRO - Kallavfettning

Gör effektiv rent
 • Salt
 • Tjära
 • Asfalt & asfaltsprickar
 • Fett, olja & silikoner
 • Vintersmuts

Kan mycket väl vara den bästa moderna kallavfettningen pengar kan köpa! En väldigt effektiv kallavfettning som enkelt tar hand om även den svåraste av fett-, asfalt- & oljebaserad smuts! Otroligt enkel att använda, behöver inte spädas ut - spraya bara på, låt verka och spola av! Gjord för att vara mild mot alla typer av hårda material och ytor som lack, plast, aluminium, krom och övriga lackade ytor.

Det är också väldigt snällt mot dig och naturen jämfört med traditionella högaromatiska avfettningar. Är lagomt trögflytande för att den ska hänga kvar länge på vertikala ytor, och verka längre. 

Nästintill doftfri.

Degreaser PRO är perfekt för alla som effektivt och säkert vill använda en kallavfettning.

Tillverkas i Sverige 🇸🇪
Artnr: AC-DP

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
Lägg i önskelistan
Leverans: 
  • Produktbeskrivning
  • Bruksanvisning

   1. Applicera produkten outspädd på torr eller våt yta.
   2. Låt verka 5-10 minuter, skölj därefter noga med vattenslang eller högtryckstvätt.

   Våra alkaliska avfettningar kan appliceras över Degreaser PRO utan mellantvätt med vatten. Vid extrema fall av asfaltsprickar som fått sitta länge kan man behöva hjälpa till och bearbeta prickarna mekaniskt med exempelvis en mjuk bilvårdspensel. Degreaser PRO har en trögflytande karaktär som utöver att den hänger kvar längre även gör att produkten inte torkar in speciellt snabbt och därmed tillåts möjligheten att verka längre vilket löser smutsen effektivare.

   Vi har aldrig haft problem med spruckna lyktor och har även gjort test på just VAG-lyktor som verkar speciellt utsatta, men för säkerhets skull låt ej ligga onödigt länge och spola av noga på lyktor.

   Använd ej på varma ytor.

   Beskrivning

   Varför kallavfettning? Utöver tjär-/asfaltsprickar (de små svarta prickarna som gör lacken sträv) och salt, löser Degreaser PRO även olja. Med andra ord löser den många vanligt förekommande smutstyper som en vanlig alkalisk avfettning inte biter på. Speciellt under vintertid är det extra viktigt att man använder en kallavfettning då vägarna saltas och dubbdäcken sliter upp oljepartiklar från asfalten. Fungerar utmärkt för att lösa svåra fettfläckar även på textilier och för motortvätt.

   Vått eller torrt? Degreaser Pro är modern på sätt att du kan applicera den även på en blöt bil med bibehållen effektivitet till skillnad från en klassisk kallavfettning som du enbart kan applicera torrt.

   Många kallavfettningar är baserade på nafta och luktar väldigt starkt. Vår produkt däremot innehåller förhållandevis lite nafta och blir därför mycket trevlig att jobba med och är närapå fri från irriterande och starka dofter.

    

   Smarta tips

   För en smart och effektiv underhållstvätt vintertid, applicera Degreaser PRO, låt verka 5-10 minuter och istället för att spola av bilen, använder du en Foam lance och täcker bilen med ett alkaliskt skum för att därefter spola av. Om du har ett bra lackskydd kan detta tillvägagångssätt räcka för att få bilen helt ren.

   Lika löser lika! Degreaser PRO tillverkas med en petrolium bas vilket gör att produkten är extra effektiv mot petroleumbaserad smuts så som olja, tjära, asfalt, bensin och liknande.
   Om du har frågor om produkten eller användning

   Är det något du undrar över, så finns vi här för att ge dig tips, råd och hjälp hur du använder våra produkter, och uppnår bästa resultatet! Maila oss på support@arcticlean.se eller ring oss på 010 188 95 55, Mån-fre 08-16 (lunch 12-13).

  • Egenskaper
  • Specifikationer
  • Lagersaldo: 0
   Frakt:

Tillbehör

3x detailing brushes - penselset
149 kr
Köp!

Se fler varor

Onyx - Däck och gummirengöring
🔥 Nyhet
149 kr
Köp!
Interiörpaket
15
Arcticlean
1146 kr 1348 kr
Glass clean
500 ML / 5 L Superkoncentrat
Arcticlean
fr. 179 kr
Polermaskin oscillerande - AC/DA15-125
3199 kr
Köp!

Andra köpte även

Autoclean + wax - Alkalisk avfettning
500 ML / 5 L / 25 L Superkoncentrat
fr. 179 kr
Appliceringsduk - coating
9 kr
Köp!
Appliceringssvamp - coating
39 kr
Köp!
Fallout - Flygrostlösare
500 ML / 5 L / 25 L
fr. 189 kr
Logga in