1 L / 5 L / 25 L
Degreaser PRO 2.0 - Kallavfettning - 1L i gruppen Kampanj / Sommarrea 24 hos Arcticlean AB (AC-DP1000)
Degreaser PRO 2.0 - Kallavfettning - 1L

Degreaser PRO 2.0 - Kallavfettning - 1L

Upptäck vår uppdaterade och förbättrade Degreaser Pro!

Degreaser Pro har länge varit ett av våra flaggskepp och har blivit en självklarhet i väldigt många bilägares arsenal. Är du bekant med Degreaser PRO så vet du vad den går för - och har antagligen svårt att tro att den kan bli bättre? 

Tro det eller ej men Degreaser Pro 2.0 är märkbart mer effektiv och du kommer inte att bli besviken.

Vår uppdaterade Degreaser Pro tar hand om smutsen på en helt ny nivå. Med sin förbättrade sammansättning är den ännu mer effektiv mot tuffa fläckar som salt, tjära, asfalt, asfaltsprickar, fett, olja och silikoner. Vi är stolta över att erbjuda dig den ultimata moderna kallavfettningen!

Tillverkas i Sverige 🇸🇪

Artnr: AC-DP1000
149 kr
 
Lägg i kundvagnen
✨ GRYMMA BILVÅRDSPRODUKTER!
Fri frakt över 1200kr (max 20kg) / Snabba leveranser
Dekal på köpet över 500 kr
Degreaser PRO 2.0 - Kallavfettning - 1L
149 kr
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Leverans:  2-3 arbetsdagar
  • Produktbeskrivning

  • Varför välja Degreaser Pro?

   Vår uppdaterade Degreaser Pro tar hand om smutsen på en helt ny nivå. Med sin förbättrade sammansättning är den ännu mer effektiv mot tuffa fläckar som salt, tjära, asfalt, asfaltsprickar, fett, olja och silikoner. Vi är stolta över att erbjuda dig den ultimata moderna kallavfettningen!

   Denna kallavfettning är otroligt enkel att använda. Bara spraya på, låt den verka och skölj sedan av. Vår Degreaser Pro är skonsam mot alla typer av hårda material och ytor såsom lack, plast, aluminium, krom och övriga lackade ytor. (P.g.a. utsträckning av problem med känsliga lyktor på ex. VAG-bilar vågar vi inte garantera hållbarhet på dessa – men vi har tvättat hundratals utan några problem).

   Degreaser PRO är lagom trögflytande, vilket gör att den hänger kvar längre, torkar inte ut och verkar under en längre tid. Dessutom är den nästintill doftfri för en behagligare användarupplevelse.

   Degreaser Pro är det perfekta valet för alla som vill använda en kallavfettning som är både effektiv och säker.


   Bruksanvisning

   1. Applicera produkten outspädd på torr eller våt yta.
   2. Låt verka 5-10 minuter, skölj därefter noga med vattenslang eller högtryckstvätt.

   Våra alkaliska avfettningar kan appliceras över Degreaser PRO utan mellantvätt med vatten. Vid extrema fall av asfaltsprickar som fått sitta länge kan man behöva hjälpa till och bearbeta prickarna mekaniskt med exempelvis en mjuk bilvårdspensel. Degreaser PRO har en trögflytande karaktär som utöver att den hänger kvar längre även gör att produkten inte torkar in speciellt snabbt och därmed tillåts möjligheten att verka längre vilket löser smutsen effektivare.

   Vi har aldrig haft problem med spruckna lyktor och har även gjort test på just VAG-lyktor som verkar speciellt utsatta, men för säkerhets skull låt ej ligga onödigt länge och spola av noga på lyktor.

   Använd ej på varma ytor.

   Beskrivning

   Varför kallavfettning? Utöver tjär-/asfaltsprickar (de små svarta prickarna som gör lacken sträv) och salt, löser Degreaser PRO även olja. Med andra ord löser den många vanligt förekommande smutstyper som en vanlig alkalisk avfettning inte biter på. Speciellt under vintertid är det extra viktigt att man använder en kallavfettning då vägarna saltas och dubbdäcken sliter upp oljepartiklar från asfalten. Fungerar utmärkt för att lösa svåra fettfläckar även på textilier och för motortvätt.

   Vått eller torrt? Degreaser Pro är modern på sätt att du kan applicera den även på en blöt bil med bibehållen effektivitet till skillnad från en klassisk kallavfettning som du enbart kan applicera torrt.

   Många kallavfettningar är baserade på nafta och luktar väldigt starkt. Vår produkt däremot innehåller förhållandevis lite nafta och blir därför mycket trevlig att jobba med och är närapå fri från irriterande och starka dofter.

    

   Smarta tips

   För en smart och effektiv underhållstvätt vintertid, applicera Degreaser PRO, låt verka 5-10 minuter och istället för att spola av bilen, använder du en Foam lance och täcker bilen med ett alkaliskt skum för att därefter spola av. Om du har ett bra lackskydd kan detta tillvägagångssätt räcka för att få bilen helt ren.

   Lika löser lika! Degreaser PRO tillverkas med en petrolium bas vilket gör att produkten är extra effektiv mot petroleumbaserad smuts så som olja, tjära, asfalt, bensin och liknande.
   Om du har frågor om Degreaser Pro eller användning

   Är det något du undrar över, så finns vi här för att ge dig tips, råd och hjälp hur du använder våra produkter, och uppnår bästa resultatet! Maila oss på support@arcticlean.se eller ring oss på 010 188 95 55, Mån-fre 08-16 (lunch 12-13).


   Q&A DEGREASER PRO - Frågor & svar
  • Egenskaper

Se fler varor

Scrub pad - rengörings & microfiberpad
🔥 Nyhet
59 kr
Köp!
Techpad Finish foam - Polertrissa skum
75 MM / 125 MM / 150 MM
fr. 89 kr

Andra köpte även

Appliceringsduk - coating
15 kr
Köp!
Aurora - Bilshampo med norrsken
500 ML / 5 L 🔥 Nyhet
fr. 179 kr
Fallout - Flygrostlösare
500 ML / 5 L / 25 L
fr. 189 kr
Ferox - Keramiskt bilschampoo
500 ML / 5 L 🔥 Nyhet
fr. 279 kr
Logga in