1 L / 5 L / 25 L 🔥 Nyhet
Fusion - Revolutionerande avfettning i gruppen Tvätt/rengörning / Avfettningsmedel hos Arcticlean AB (AC-FUS)
Fusion - Revolutionerande avfettning
Fusion - Revolutionerande avfettning
Fusion - Revolutionerande avfettning
Fusion - Revolutionerande avfettning
Fusion - Revolutionerande avfettning
Fusion - Revolutionerande avfettning
Fusion - Revolutionerande avfettning

Fusion - Revolutionerande avfettning

Fusion är en revolutionerande “avfettning” som både agerar kallavfettning och flygrostborttagare vilket även gör den svårslagen till fälgrengöring och motortvätt. Löser bl.a. asfalt, tjära, bromsdamm och flygrost. Enkel och säker att använda.

Med Fusion så sparar du tid och framförallt pengar! Tidigare har det behövts 2 olika avfettningar för att bli av med asfaltsprickar och flygrost.

 • Unikt designad för att lösa både asfaltsprickar, salt, tjära och metallpartiklar som flygrost och bromsdamm
 • Ett steg i en repfri förtvätt
 • RTU - färdig att användas
 • Säker att använda på exteriöra ytor (inkl. matt- och satinlack samt lackskyddade ytor)
 • Optimal för fälgrengöring och motortvätt
Artnr: AC-FUS

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
✨ GRYMMA BILVÅRDSPRODUKTER!
Fri frakt över 1200kr (max 20kg) / Snabba leveranser
Dekal på köpet över 500 kr
Fusion - Revolutionerande avfettning
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Leverans: 
  • Produktbeskrivning


  • Hur enkelt är det att göra en underhållstvätt med Fusion?

   Spraya Fusion upp till fönsterlisterna, eller där du ser det finns asfalt eller flygrost. Låt verka i upp till 10 minuter, utan att spola av, foama hela bilen med Foam clean och därefter spolar du av allt (har du inte en Foam lance, använd en alkalisk avfettning som Autoclean + wax eller Spotless RTU). Nu har du tvättat bort all normalt förekommande smuts, både asfalt, salt, flygrost och organisk smuts. Gick det lite för länge sedan senaste tvätten, då kan du behöva tvätta bort den feta trafikfilmen som ev. finns kvar. Det gör du lättast med bilschampo och en tvättsvamp.

   Instruktioner

   1. Spraya på Fusion där det behövs och låt verka 5-10 minuter.
   2. Bearbeta smutsen vid behov. 
   3. Med fördel kan du nu applicera foam eller alkalisk avfettning.
   4. Spola noggrant av med vatten.

   Fusion är ett viktigt steg i en repfri tvätt

   De flesta av våra avfettningar är tänkta att användas i en förtvätt, vilket om du frågar oss är det absolut viktigaste steget i tvättprocessen. Det är i förtvätten som du avlägsnar den den mest skadliga smutsen, utan en förtvätt med rätt avfettningar så är risken stor att du får repor när du tvättar med svamp och schampo.

   RTU - Ready to use!

   Fusion ingår i vår serie med RTU-produkter. Dessa produkter kommer färdiga att användas utan att behöva spädas. Avancerade och kraftfulla produkter anpassade för alla. Framtagna för att vara säkra att använda men samtidigt så uppfyller de våra högt uppsatta krav på kvalitet och effektivitet. Använder du Arcticleans RTU-produkter kan du vara säker på att du får supereffektiva produkter som inte påverkar ditt lackskydd i onödan.

   Fälg- och motortvätt

   Fusion är den ultimata avfettningen för fälg- och motortvätt då den både löser metallpartiklar och oljebaserad smuts. Fälgar blir ofta utsatt för bromsdamm och asfaltsprickar, i äldre bilar är det sällan du hittar ett motorrum som inte har både rostiga eller oljiga detaljer - inga problem för Fusion!

   Unik på marknaden

   Fusion är en unik produkt som gör det både snabbare och billigare att förtvätta, helt enkelt för att du nu enbart behöver en produkt istället för två olika medel som används i separata tvättsteg. Detta sparar även på miljön då det blir mindre plastflaskor i omlopp och det går åt mindre vatten för att tvätta.

   När ska jag använda Fusion?

   Så till den stora frågan, när ska du använda vår revolutionerande avfettning Fusion och när ska man använda de separata avfettningarna Degreaser Pro och Fallout? Fusion är inte riktigt lika effektiv mot asfalt, salt och oljebaserad smuts som Degreaser Pro, och inte heller lika effektiv mot flygrost och metallpartiklar som Fallout, eller Acid clean gel för den delen. Men! - Fusion är den perfekta kompromissen och räcker oftast gott och väl. Vi vågar påstå att det endast är extremare fall där ditt fordon inte har blivit tvättad på väldigt länge som du behöver mer effekt än vad Fusion ger. Vid vårt testade av produkten så märkte vi att Fusion faktiskt har mer effekt än många konkurrenters asfaltslösare och flygrostbortagare separat, vilket även våra kunder har bekräftat.

   Frågor och svar om Fusion

   Kan jag använda Fusion på ett fordon med vax eller lackskydd?

   Ja, Fusion är en kraftfull avfettning men den är snäll mot både vax och lackskydd. Fusion kommer inte att bryta ner varken bilvax, snabblackskydd eller keramisk coating. Det är snarare tvärtom, att om du skippar förtvätt och bara spolar av bilen för att sedan gå på med bilschampo så kommer det att slita mer på ditt lackskydd än det hade gjort om du gör en ordentlig förtvätt.

   Hur ser den perfekta förtvätten med Fusion ut?

   Steg 1: Spraya Fusion runt om hela bilen upp till fönsterlisterna, högre upp vid behov, låt verka i 5-10 minuter.

   Steg 2: Dax för alkalisk avfettning, här kan du använda Autoclean + wax, Spotless eller Foam clean. Du behöver inte spola av Fusion innan detta steg.

   Steg 3: Spola av. Antingen är din bil nu helt ren eller så har du en fet trafikfilm kvar. Om du har en trafikfilm så behöver du nu tvätta med bilschampo och en tvättsvamp-/handske vilket du nu kan göra utan att vara orolig för lös smuts som kan ge bilen tvättrepor.

   Hur länge räcker 1 liter Fusion?

   Fusion är dryg och räcker till mellan 2-4 tvättar.

  • Egenskaper
  • Specifikationer
  • Lagersaldo: 0
   Frakt:

Se fler varor

Interior/Glass Cloth 40x40cm 460GSM
99 kr
Köp!
Wash pad - Tvättsvamp av microfiber
🔥 Nyhet
189 kr
Köp!
Fallout - Flygrostlösare
500 ML / 5 L / 25 L
fr. 189 kr
3x detailing brushes - penselset
149 kr
Köp!

Andra köpte även

Appliceringsduk - coating
9 kr
Köp!
Degreaser PRO 2.0 - Kallavfettning
1 L / 5 L / 25 L ⚡️ Uppgraderad
fr. 149 kr
Fallout - Flygrostlösare
500 ML / 5 L / 25 L
fr. 189 kr
Ferox - Keramiskt bilschampoo
500 ML / 5 L 🔥 Nyhet
fr. 279 kr
Logga in