Hållbarhet +12 mån
Hybrid wax - 50ml i gruppen Skydd/behandling hos Arcticlean AB (AC-HVX50)
Hybrid wax - 50ml
Hybrid wax - 50ml
Hybrid wax - 50ml
Hybrid wax - 50ml
Hybrid wax - 50ml

Hybrid wax - 50ml

Vill du ha djupet från ett showvax men längre hållbarhet? Hybrid är precis vad den heter, en hybrid mellan ett klassiskt vax men med keramiska tillsatser vilket ger mer än dubbelt så långvarigt skydd. Tål värme, tvätt och solens uv-strålar. Hybrid är lätt att applicera och buffa, ger upp till 12 månaders skydd och vattenavstötning. Passar alla lacktyper men även på wrap och PPF.

 • Djupare lack
 • Magisk avrinning
 • Mer lättvättad
 • Märkningsfri

50 ml räcker till många behandlingar.

Artnr: AC-HVX50
499 kr
 
Lägg i kundvagnen
✨ GRYMMA BILVÅRDSPRODUKTER!
Fri frakt över 1200kr (max 20kg) / Snabba leveranser
Dekal på köpet över 500 kr
Hybrid wax - 50ml
499 kr
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Leverans:  2-3 arbetsdagar
  • Produktbeskrivning
  • Hybrid wax är en unik blandning av brasilianskt T1 karnaubavax tillsammans med polysyntetiska Therma-tech polymerer som är trippelraffinerade för högsta möjliga effekt.

   Karnaubavax har länge varit känt som det bästa för att uppnå ett djup eller så kallad “showlack”, skillnaden mot keramiska lackskydd är att karnaubavax ger en djupare och varmare glans, om man jämför så upplevs ett vanligt keramiskt lackskydd mer “sterilt”.

   På mikroskopisk nivå är lack, även polerad inte helt slät, du har en naturlig struktur som ljuset reflekterar i, det vaxet gör är att jämna ut dessa ojämnheter och därmed studsar ljuset mot lacken mer enhetligt och ger du intrycket av en djupare och glansigare yta.


   Demonstrationsfilm & bruksanvisning

   Innan du applicerar vaxet är det viktigt att lacken är helt ren och fri från föroreningar. Vid behov använd clay och polera därefter lacken för att säkerställa att den är helt ren. Använd med fördel Surface prep som ett sista steg innan vaxningen.

   Använd en skum- eller microfiber applikator för att fånga upp lite vax direkt från burken, applicera därefter på lacken panel för panel med jämna och överlappande drag. Vaxet är väldigt drygt så använd sparsamt. Efter 3-10 minuter så är vaxet redo för att torkas av.

   Använd en microfiberduk, torka ytan tills du inte har några vaxrester kvar. Du kan applicera vaxet i flera lager, men var då noga med att vänta i minst 6 timmar så att föregående lager får tid att härda riktigt.

   Du kan vaxa bilen mellan 15-25°. Vaxa aldrig i direkt solljus eller i förhållanden med hög luftfuktighet. Förvara vaxet på en mörk och sval plats.

   Om du har frågor om produkten eller användning

   Är det något du undrar över, så finns vi här för att ge dig tips, råd och hjälp hur du använder våra produkter, och uppnår bästa resultatet! Maila oss på support@arcticlean.se eller ring oss på 010 188 95 55, Mån-fre 08-16 (lunch 12-13).

  • Egenskaper

Se fler varor

Arcticlean - Garageflagga 130x50cm
375 kr
Köp!
Polish & sealant - Vaxpolish
Hållbarhet 6 mån
199 kr
Köp!

Andra köpte även

Aurora - Bilshampo med norrsken
500 ML / 5 L 🔥 Nyhet
fr. 179 kr
Degreaser PRO 2.0 - Kallavfettning
1 L / 5 L / 25 L ⚡️ Uppgraderad
fr. 149 kr
Fallout - Flygrostlösare
500 ML / 5 L / 25 L
fr. 189 kr
Fusion - Revolutionerande avfettning
1 L / 5 L / 25 L 🔥 Nyhet
fr. 249 kr
Logga in