Polermedel

För att få absolut bästa resultat när du ska polera så behöver du grymma polermedel. Våra polermedel är något vi är lite extra stolta över, dem är dryga och väldigt lätta att använda. Till och med som nybörjare kommer du kunna få ett riktigt fint resultat näst in till riskfritt. Dem går att använda på alla möjliga typer av material och fordon, inte bara bilar. Vill du ge din MC, båt, husvagn/husbil eller kanske till och med gräsklippare ett riktigt lyft går det utmärkt. Våra medel och trissor funkar lika bra oavsett om du använder en oscillerande polermaskin, en roterande polermaskin eller bara ska polera något litet för hand. 
Filtrera nedan:
Visar 1-5 av 5 artiklar
Polish & sealant - 500ml
199 kr
Köp!
Polermedel - Heavy cut compound
250 ML / 1 L Populär 🔥
fr. 199 kr
Polermedel - Finishing compound
250 ML / 1 L
fr. 199 kr
2x polishing compound - 250 ml
REA
338 kr 398 kr
Chrome Polish - 150ml
129 kr
Köp!

Våra polermedel är miljövänliga

Heavy cut compound och Finishing compound är båda vattenbaserade, näst intill luktfria och har väldigt låga halter av skadligt innehåll. Så pass låga att vi inte behöver märka dessa med några farosymboler, det är bra för både miljön och för dig. Dem dammar minimalt och är lätta att torka av, vilket gör dem riktigt trevliga att arbeta med. 

Trissor och polermedel

Heavy cut compound och Finishing compound tillsammans med olika typer av trissor täcker behoven för samtliga polersteg. Beroende på val av trissor och medel i olika kombinationer når man alltså olika resultat. Oavsett om du har en bil med väldigt mycket tvättrepor eller bara en matt och oxiderad lack. Polish & sealant är lite som Finishing compound, men lämnar även ett kraftfullt skydd efter sig. Perfekt som avslutande steg när man vill spara tid men samtidigt få ett bra skydd utan att behöva gå över bilen med ett vax eller coating efteråt. Vill man lägga ett annat lackskydd bör man därför istället välja Finishing compound som sista steg för att få en obehandlad yta.

Vilka medel och trissor ska jag använda?

Självklart är det lite från fall till fall, både fordonen i frågan och dina förväntningar spelar in. De olika stegen nedan har vi kommit fram till efter många års experimenterade och är väl beprövade. Är du osäker på hur vart du ska börja så brukar en 2-stegspolering varar ett bra utgångsläge.

3-stegspolering

Steg 1: Woolpad-trissa + Heavy cut compound
Steg 2: Pro Yellow-trissa + Heavy cut compound
Steg 3: Pro Blue-trissa + Finishing compound eller Polish & sealant

2-stegspolering

Steg 1: Pro Yellow-trissa + Heavy cut compound
Steg 2: Pro Blue-trissa + Finishing compound eller Polish & sealant

1-stegspolering

Steg 1: Använd Pro yellow-trissa tillsammans med antingen Heavy cut compound eller Polish & sealant.
Logga in