250 ML / 1 L
Heavy cut compound - Polermedel i gruppen Kampanj / Mellandagsrea hos Arcticlean AB (AC-HCC)
Heavy cut compound - Polermedel
Heavy cut compound - Polermedel
Heavy cut compound - Polermedel
Heavy cut compound - Polermedel
Heavy cut compound - Polermedel
Heavy cut compound - Polermedel
Heavy cut compound - Polermedel

Heavy cut compound - Polermedel

Uppdaterad, förfinad och redo att avverka - vi är taggade att presentera vår nya och förbättrade Heavy cut compound! Med samma fantastiska kraftfulla prestanda som du är van, ger denna nya och spännande formula ett ännu snabbare och mer glansigt resultat än någonsin tidigare - vilket är riktigt imponerande för ett avverkande polermedel!

Men det är inte bara formulan som har fått en uppgradering - vår Heavy cut compound har även fått en helt ny look med en snyggare, modernare etikett som verkligen sticker ut i mängden. Oavsett om du är en professionell bilvårdare eller bara vill ha den bästa möjliga finishen på din egen bil, är Heavy cut det självklara första steget mot en repfri lack med djup.

Så varför vänta? Köp en Heavy cut och en Techpad - Heavy wool (polertrissa) och börja avverka repor i jakten på glansen du och din bil förtjänar!
Artnr: AC-HCC

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
✨ GRYMMA BILVÅRDSPRODUKTER!
Fri frakt över 1200kr (max 20kg) / Snabba leveranser
Dekal på köpet över 500 kr
Heavy cut compound - Polermedel
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Leverans: 
  • Produktbeskrivning
  • Demonstrationsfilm & bruksanvisning

   Heavy Cut Compound är lämplig att använda med både roterande och oscillerande maskin tillsammans med avverkande eller medium polertrissa.

   Används med fördel med Arcticlean Heavy wool eller annan avverkande trissa, och kan även köras som steg 2 med mediumtrissa på grund av den höga glansen och det säkra resultatet den ger.

   Ett helt otroligt polermedel som är lättarbetat, starkt avverkande och som snabbt får bort repor, skavanker och oxidation - på hårda och mjuka lacker, gelcoat, plexi och många andra blanka material. Lämnar en extremt fin yta med tanke på hur avverkande den är!

   Heavy cut innehåller aluminiumoxid som bryts ned under arbetets gång, så medlet blir finare och finare ju mer du jobbar med det, vilket minimerar efterarbetet. Helt fritt från silikoner och andra "fillers", så du får ett ärligt resultat som inte försvinner över tid - så det är säkert att använda i t.ex. lackeringsverkstäder.

   Heavy cut har en unik vattenbaserad formula som ger en bra arbetsmiljö utan starka dofter eller onödigt dammande. Det är inte heller märkningspliktigt med farliga symboler, och innehåller inga farliga lösningsmedel!

   AVVERKNING-/GLANSTABELL

   Cut: 9/10

   GLOSS: 8/10

   NEDAN ÄR HUR VI REKOMMENDERAR ATT HEAVY CUT ANVÄNDS

   3-stegs polering
   1. Heavy cut + Techpad Heavy wool
   2. Heavy cut + Pro Yellow-trissa
   2-stegs polering
   1. Heavy cut + Pro Yellow-trissa
   1-stegs polering
   1. Använd Heavy cut tillsammans med Pro yellow-trissan.

   Om du har frågor om produkten eller användning

   Är det något du undrar över, så finns vi här för att ge dig tips, råd och hjälp hur du använder våra produkter, och uppnår bästa resultatet! Maila oss på support@arcticlean.se eller ring oss på 010 188 95 55, Mån-fre 08-16 (lunch 12-13).

  • Egenskaper
  • Specifikationer
  • Lagersaldo: 200
   Frakt:

Se fler varor

Wheel coat - Keramiskt lackskydd, 10 ml
Lättapplicerad
299 kr
Köp!
Tomflaska 500ml med spraytrigger och måttabell
🔥 Nyhet
49 kr
Köp!
Satin - däckbehandling
🔥 Nyhet
fr. 259 kr
3x detailing brushes - penselset
149 kr
Köp!

Andra köpte även

Logga in