Bilschampo

Filtrera nedan:
Visar 1-3 av 3 artiklar
Foam clean - Skumavfettning
1 L / 5 L / 25 L🔥 Nyhet
fr. 149 kr
Aurora - Bilshampo med norrsken
500 ML / 5 L🔥 Nyhet
fr. 179 kr
Ferox - Keramiskt bilschampoo
500 ML / 5 L🔥 Nyhet
fr. 279 kr

Högkvalitativt bilschampo

Bilschampo spelar en avgörande roll för att hålla din bil ren och skyddad från orenheter som finns på vägarna. Vi på Arcticlean erbjuder högkvalitativa bilvårdsprodukter och erbjuder ett bilschampo som är utformat för att ge bästa möjliga resultat. I den här texten kommer vi att gå igenom fördelarna med att använda bilschampo från oss och hur du kan få ut det mesta av deras produkter.

Vad är ett bilschampo?

Bilschampo är en speciell rengöringsprodukt som används för att tvätta bilar. Det skiljer sig från vanliga tvättmedel genom att vara mer skonsamt för fordonets lack och samtidigt effektivt avlägsna smuts, fett och andra föroreningar. Bilschampo är utvecklat för att inte skada lacken eller avlägsna skyddande vaxlager på bilen.

En bil utsätts för olika typer av smuts och föroreningar som samlas på dess yta. Det kan vara damm, lera, insekter, fågelspillning, asfaltsrester och annat. Bilschampot är speciellt utformat för att lösa upp och avlägsna dessa smutsrester på ett effektivt sätt.

Varför ska du välja Arcticlean?

Vi är ett företag som har specialiserat sig på bilvårdsprodukter och vårt bilschampo är känt för att ge överlägsen rengöring och skydd för din bil. Här är några anledningar till varför du bör välja vårt bilschampo:

 1. Kvalitetsprodukter

  Vi använder bara högkvalitativa ingredienser i våra bilschampon. Vi har utvecklat en formula som är effektiv för att ta bort smuts och samtidigt skonsamma mot bilens yta. Du kan lita på att bilschampo från oss ger en grundlig rengöring utan att skada lacken.

 2. Skonsam mot lacken

  En av de viktigaste egenskaperna hos vårt bilschampo är hur skonsamma de är mot lacken. Produkterna är utformade för att inte skada eller repa fordonets yta, vilket gör dem säkra att använda regelbundet utan att orsaka långsiktiga skador.

 3. Effektiv rengöring

  Våra bilschampon är utformade för att ge en effektiv rengöring och ta bort envis smuts och föroreningar från din bil. De kan enkelt avlägsna smuts, fågelavföring, insekter och andra föroreningar som kan skada lacken om de inte tas bort i tid. Med vårt bilschampo kan du vara säker på att din bil kommer att vara ren och skinande.

Arcticleans sortiment av bilschampo

Vi erbjuder få bilschampon men de är utformade för att möta olika krav och preferenser. Här är några saker ni kan förvänta er:

 1. Glans

  Vårt bilschampo är speciellt utformat för att ge din bil en strålande glans. Det rengör effektivt och lämnar en skyddande beläggning av vax, som hjälper till att skydda lacken mot yttre påverkan och ger en långvarig glans.

 2. Djuprengörande

  Om din bil är utsatt för en stor mängd smuts, olja eller fett kan vårt djuprengörande bilschampo vara det perfekta valet. Schampot har en formula som tränger djupt in i smutsen och avlägsnar effektivt alla föroreningar, vilket ger din bil en ren och fräsch yta.

 3. pH-neutralt

  För de som är oroade över att använda starka kemikalier på sin bil, erbjuder vi ett pH-neutralt schampo. Det är ett bilschampo skonsamt mot lacken och samtidigt effektivt för att avlägsna smuts och ge en grundlig rengöring.

 4. Skummande

  Vårt skummande schampo för bilar är perfekt för användning med en foam lance eller skumlans. Det ger ett rikt och tät skum som effektivt löser upp smuts och gör rengöringen enklare och mer effektiv.

Hur man använder bilschampo från Arcticlean

För att få bästa resultat när du använder vårt bilschampo, följ dessa enkla steg:

 1. Förbered din bil genom att skölja av den med vatten för att avlägsna lös smuts.
 2. Blanda en lämplig mängd bilschampo med vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
 3. Använd en svamp, borste eller en annan lämplig applikator för att applicera schampot på bilens yta och lack.
 4. Arbeta schampot noggrant över hela bilen, fokusera särskilt på områden med hårt smuts eller fläckar.
 5. Skölj av schampot med rent vatten och se till att allt schampo är borta.
 6. Torka av bilen med en mjuk trasa eller en bilfrotté för att undvika vattenfläckar.

Här nedan följer några säkerhets- och försiktighetsåtgärder för att säkerställa en säker och effekt iv användning av bilschampo:

 • Läs noggrant igenom instruktionerna på förpackningen innan du använder bilschampot.

 • Använd handskar och skyddsglasögon för att undvika kontakt med ögonen och eventuell hudirritation.

 • Förvara bilschampot utom räckhåll för barn och husdjur.

 • Undvik att förtära schampot. Om det händer, kontakta omedelbart läkare och visa förpackningen.

 • Undvik att använda bilschampo på varma ytor eller i direkt solljus för att förhindra att produkten torkar för snabbt.

 • Testa schampot på en liten yta först för att säkerställa att det inte orsakar några oönskade reaktioner eller skador på bilens yta.

Genom att följa dessa säkerhetsåtgärder kan du använda Arcticleans bilschampo på ett säkert och effektivt sätt.

Vanliga frågor om bilschampo från Arcticlean

 1. Är Arcticleans bilschampo säkert att använda på alla biltyper?

  Ja, vårt bilschampo är utformat för att vara säkert att använda på alla typer av bilar, inklusive lackerade ytor och vaxade ytor. Det är viktigt att följa instruktionerna och använda schampot enligt våra anvisningar.

 2. Kan jag använda Arcticleans bilschampo på andra fordon, så som motorcyklar eller båtar?

  Ja, vårt bilschampo kan användas på andra fordon som motorcyklar, båtar eller fyrhjulingar. Produkterna är utformade för att rengöra och skydda lackerade ytor oavsett fordonstyp.

 3. Hur ofta bör jag använda bilschampo från Arcticlean?

  Det beror på hur frekvent du använder din bil och i vilken miljö du kör i. Kör du mest på asfalt- eller grusväg? Står den inomhus eller utomhus när du inte använder bilen? För de flesta rekommenderas det att tvätta bilen med bilschampo varje till var fjärde vecka för att bibehålla dess renhet och skydd. Du kan självklart justera frekvensen beroende på behovet.

 4. Kan jag använda Arcticleans bilschampo på min nyinköpta bil?

  Absolut! Vårt bilschampo är säkert att använda på nyinköpta bilar. Det hjälper till att bibehålla bilens utseende och skydda lacken från de första dagarna. När du använder bilschampo är det viktigt att följa instruktionerna och våra rekommendationer för bästa möjliga resultat.

Logga in