Polermaskiner

En polermaskin gör det enkelt för dig att höja finishen på ditt fordons lack. Med en modern oscillerande polermaskin och rätt polermedel är det enkelt och säkert att få ett blankt och repfritt resultat. Det är otroligt tillfredsställande att se lacken gå från matt och repig till blank och fin och dessutom ha gjort arbetet själv – med våra produkter och hjälp är det inga problem.

Filtrera nedan:
Visar 1-23 av 23 artiklar

ARCTICLEAN POLERMASKINER

Vi har lagt väldigt mycket energi på att ta fram prisvärda polermaskiner av hög kvalité. Genom åren har vi sålt 1.000-tals av Arcticlean och andra mer välkända varumärkens polermaskiner och vi har inte haft fler reklamationer på våra egna maskiner än andras, och vågar därmed lova att våra maskiner är riktigt konkurrenskraftiga.

FLEX & RUPES POLERMASKINER

Inom polermaskiner så är Flex antagligen det mest välrenommerade märket på marknaden, Flex har hängt med länge och levererar alltid tysk ingenjörskonst av högsta kvalité. Rupes polermaskiner har varit väldigt trendiga de senaste åren och precis som Flex så levererar Rupes alltid hög kvalité. Valet mellan Flex och Rupes är lite som valet mellan BMW och Mercedes, i slutändan så är det smaken som avgör. Vi kan garantera att du får en polermaskin av högsta kvalité som är gjord för att arbetas med professionellt.

VILKEN POLERMASKIN SKA JAG VÄLJA?

Vi vet att det kan vara svårt att välja sin första polermaskin, därför har vi gjort en artikel som du kan läsa här > Vilken polermaskin ska jag välja?

BIL, BÅT ELLER MC?

Oavsett om du ska polera en bil, båt, motorcykel eller något annat med lack har vi produkterna som hjälper dig. Utöver polermaskiner så hittar du polermedel, polertrissor och alla kringprodukter som behövs vid polering. Våra produkter kan med fördel användes både på bil, båt och mc.

Logga in