Polermaskin oscillerande - AC/DA15-125 V2 i gruppen Polering / Polermaskiner / Arcticlean hos Arcticlean AB (AC-DA15-125)
Polermaskin oscillerande - AC/DA15-125 V2
Polermaskin oscillerande - AC/DA15-125 V2
Polermaskin oscillerande - AC/DA15-125 V2
Polermaskin oscillerande - AC/DA15-125 V2
Polermaskin oscillerande - AC/DA15-125 V2

Polermaskin oscillerande - AC/DA15-125 V2

Next level - till halva priset! Håll i er, dettar är nog vår största nyhet på väldigt länge och den här maskinen är något vi är väldigt stolta att presentera! Maskinen har varit iväg på labbtester i Sverige, och utan att nämna några namn kan vi skvallra om att den piskar flera av de största märkenas (dubbelt så dyra) motsvarigheter både när det kommer till vibrationer och ljudnivå! Vi vågar påstå att detta är den mest prisvärda polermaskinen du kan hitta.
 • Låg ljud- och vibrationsnivå
 • Förbättrad ergonomi och design
 • 6 meter följsam TBU-sladd
 • Attraktiv design
 • Användarvänligt
 • Professionella resultat hemma
Artnr: AC-DA15-125
3899 kr
 
Lägg i kundvagnen
✨ GRYMMA BILVÅRDSPRODUKTER!
Fri frakt över 1200kr (max 20kg) / Snabba leveranser
Dekal på köpet över 500 kr
Polermaskin oscillerande - AC/DA15-125 V2
3899 kr
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Leverans:  2-3 arbetsdagar
  • Produktbeskrivning
  • Produktinformation - Polermaskin oscillerande AC/DA15-125 V2

   AC/DA15-125 V2 är den ultimata allround-maskinen! Ska du bara ha en polermaskin så är det denna du ska ha, optimal för att polera bilar men den fungerar även för att polera allt från båtar, husvagnar till motorcyklar. Designen gör det möjligt att med exakt kontroll hantera alla poleringsarbeten.

   Rätt hastighet är något vi själva jobbar mycket med och har lagt extra arbete på, det ska vara lätt att i farten hitta det för stunden optimala varvtalet, med varvtalsregulatorn strategiskt placerad så att du kan justera med tummen medans du jobbar.

   Hela 6 meters kvalitets sladd, kan låta simpelt men det här är lyxigt på riktigt, och inte nog med att sladden är lång så har vi även sett till att den är mjuk, följsam och lika snygg som maskinen. 
   Vare sig du jagar tvättrepor, djupare repor, hologram, etsningar eller oxidation så kan du räkna med att du når ett perfekt resultat, ACDA15-125 v2 tillsammans med våra Techpads och polermedel gör det extremt lätt för dig att nå professionell nivå på arbetet.

   Denna oscillerande polermaskin har en råstark motor på 1000w, mjukstart och lågt startvarv som gör polermaskinen väldigt behaglig att arbeta med, den tål att belastas hårt och länge. 15 mm slaget i sidled gör att polermaskinen blir väldigt lättmanövrerad trots att den presterar riktigt bra. Den fria oscillerande rörelsen gör att du minimerar risken för hologram, polerrepor och att bränna igenom lacken.

   En annan fördel med en fritt oscillerande polermaskin är att den inte har en tvingad rörelse, vilket betyder att du inte kan få kast eller att du hela tiden måste balansera maskinen.

   Polermaskinen klarar allt från enkla vaxningar till riktigt hårda och nedgångna lacker - med denna polermaskin kan man inte längre skylla på verktygen!

   Våra tidigare polermaskiner har varit förädlade “kinamaskiner”, vi har ett externt företag som hjälpt oss att montera ner och byta ut delar för att nå våra höga krav. Men den här gången har vi tagit steget längre, vår nya AC/DA15-125 V.2 är av oss tillsammans med vårt externa företag framtagen från grunden - detta har gett oss friheten att bestämma in i minsta detalj - och ni som känner oss vet vad det betyder, inget är lämnat åt slumpen och vi står nu här med marknadens i sitt segment bästa polermaskin!


   TIPS FÖR ATT KOMMA IGÅNG MED POLERING

   Utöver polermaskinen så behöver du även polermedel och polertrissor för att börja polera. Det kan även vara smart att ha bra microfiberdukar samt maskeringstejp. Nedan följer tips på vilka polertrissor och polermedel vi använder beroende på hur många steg vi polerar. Är du osäker på vart du ska börja brukar en 2-stegspolering vara ett bra utgångsläge.

   3-stegspolering
   Steg 1: Techpad Heavy wool + Heavy cut compound
   Steg 2: Techpad Medium foam + Heavy cut compound
   Steg 3: Techpad Finish foam + Finishing compound eller Polish & sealant

   2-stegspolering
   Steg 1: Techpad Medium foam + Heavy cut compound
   Steg 2: Techpad Finish foam + Finishing compound eller Polish & sealant

   1-stegspolering
   Använd Techpad Medium foam tillsammans med Heavy cut compound, eller Techpad Heavy wool och Polish & sealant*.

   * Skillnaden på Finishing compound och Polish & sealant är att Polish & sealant innehåller ett lackskydd. Avverkning och resultatmässigt är dom likvärdiga. Ska du lägga ett separat lackskydd efter poleringen så rekommenderar vi att du använder Finishing compound. Ska du inte lägga ett separat skydd efteråt så är Polish & sealant en grym produkt som ger ett utmärkt extra skydd.

   Tekniska specifikationer
   Produktnamn AC/DA15-125 V2
   Användning Polering, vaxning, lackskydd m.m.
   Motoreffekt W 1.000W
   Varvtal W 2.000-5.800/min
   Slaglängd sidled 15 mm
   Vikt 2,9 kg
   Elektroniskt fartreglage Ja
   Variabel fartkontroll Ja (steglös)
   Rondellhållare 125 mm
   Vibrationer2,6 m/s2
   Ljudnivå84,8 dB
   Kabellängd6 m
    
   Vad följer med?
   1st Polermaskin Arcticlean - AC/DA15-125 V2
   1stRondellhållare 125 mm
   2stExtra kol
   1stVerktyg
  • Egenskaper

Tillbehör

Se fler varor

Flawless t-shirt, white - XS-3XL
🔥 Nyhet
269 kr
Tvättsvamp - våfflad 10 pack
15
246 kr 290 kr
Base coat - Keramiskt lackskydd, 30ml
30 ML 🔥 Populär
699 kr
Köp!

Andra köpte även

Degreaser PRO 2.0 - Kallavfettning
1 L / 5 L / 25 L ⚡️ Uppgraderad
fr. 149 kr
Fallout - Flygrostlösare
500 ML / 5 L / 25 L
fr. 189 kr
Heavy cut compound - Polermedel
250 ML / 1 L ⚡️ Uppgraderad
fr. 239 kr
Logga in