Polermaskin oscillerande - AC/DA15-125 i gruppen AC-maskiner hos Arcticlean AB (AC-DA15-125)
Polermaskin oscillerande - AC/DA15-125
Polermaskin oscillerande - AC/DA15-125
Polermaskin oscillerande - AC/DA15-125
Polermaskin oscillerande - AC/DA15-125
Polermaskin oscillerande - AC/DA15-125
Polermaskin oscillerande - AC/DA15-125

Polermaskin oscillerande - AC/DA15-125

Vår nya 15 mm oscillerande polermaskin AC/DA15-125! Den här polermaskinen är för dig som vill ha en riktigt bra allroundmaskin, att kunna nå samma resultat som proffsen utan att tömma kontot. Polermaskinen är robust byggd, har en modern design, välbalanserad och ergonomiskt genomtänkt. Den här polermaskinen tåls att jämföras med betydligt dyrare märkesmaskiner.
Artnr: AC-DA15-125
2799 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Leverans:  2-3 arbetsdagar
  • Produktbeskrivning
  • Produktinformation - Polermaskin oscillerande AC/DA15-125

   Denna oscillerande polermaskin har en råstark motor på 1000w, mjukstart, lågt startvarv och dessutom progressiv avtryckare (varvtalet kan justeras beroende på hur hårt man trycker) blir polermaskinen väldigt behaglig att arbeta med, den tåls att belastas hårt och länge.

   AC/DA15-125 drivs av en kraftfull 1000W motor vilket tillsammans med slaget i sidled gör att polermaskinen blir väldigt lättmanövrerad trots att den presterar riktigt bra. Den fria oscillerande rörelsen gör att du minimerar risken för hologram, polerrepor och att bränna igenom lacken.

   En annan fördel med en fritt oscillerande polermaskin är att den inte har en tvingad rörelse, vilket betyder att du inte kan få kast eller att du hela tiden måste balansera maskinen.

   Polermaskinen klarar allt från enkla vaxningar till riktigt hårda och nedgångna lacker - med denna polermaskin kan man inte längre klaga på verktygen!

   Det som gör denna polermaskin extra intressant är att vi precis som med vår mindre AC/DA9-125, har ett externt företag som monterar, uppgraderar och kvalitetskontrollerar varje polermaskin innan de skickas ut. Extra krut är lagt på bl.a. cnc-fräst motvikt och kvalitetslager för att få mindre vibrationer och ljudnivå. Rondellhållaren har hög kvalitet på kardborren, ventilerade kylkanaler för att leda bort värme och därmed minska risken för överhettning.


   TIPS FÖR ATT KOMMA IGÅNG MED POLERING

   Utöver polermaskinen så behöver du även polermedel och polertrissor för att börja polera. Det kan även vara smart att ha bra microfiberdukar samt maskeringstejp. Nedan följer tips på vilka polertrissor och polermedel vi använder beroende på hur många steg vi polerar. Är du osäker på vart du ska börja brukar en 2-stegspolering vara ett bra utgångsläge.

   3-stegspolering Steg 1: Woolpad-trissa + Heavy cut compound Steg 2: Pro Yellow-trissa + Heavy cut compound Steg 3: Pro Blue-trissa + Finishing compound eller Polish & sealant 2-stegspolering Steg 1: Pro Yellow-trissa + Heavy cut compound Steg 2: Pro Blue-trissa + Finishing compound eller Polish & sealant 1-stegspolering Steg 1: Använd Pro yellow-trissa tillsammans med antingen Heavy cut compound eller Polish & sealant. * Skillnaden på Finishing compound och Polish & sealant är att Polish & sealant innehåller ett lackskydd. Avverkning och resultatmässigt är dom likvärdiga. Ska du lägga ett separat lackskydd efter poleringen så rekommenderar vi att du använder Finishing compound. Ska du inte lägga ett separatskydd efteråt så är Polish & sealant en grym produkt som ger ett utmärkt extra skydd.
   Tekniska specifikationer
   Produktnamn AC/DA15-125
   Användning Polering, vaxning, lackskydd m.m.
   Motoreffekt W 1.000W
   Varvtal W 1800-4800/min
   Slaglängd sidled 15 mm
   Vikt 2,9 kg
   Elektroniskt fartreglage Ja
   Variabel fartkontroll Ja (steglös)
   Rondellhållare 125 mm
   Kabellängd4m
    
   Vad följer med?
   1st Polermaskin Arcticlean - AC/DA15-125
   1st Bygelhandtag
   1stRondellhållare 125 mm
   2stExtra kol
   1stVerktyg
  • Egenskaper

Tillbehör

Se fler varor

Booster
250 ML / 5 L
Arcticlean
fr. 129 kr
Appliceringssvamp - coating
39 kr
Köp!
Lackskiktsmätare / MY-mätare
2699 kr
Köp!
Lös alla typer av smuts-paketet
REA
507 kr 596 kr

Andra köpte även

Autoclean + wax
500 ML / 5 L / 25 L Superkoncentrat
Arcticlean
fr. 179 kr
Polermedel - Heavy cut compound
250 ML / 1 L Populär 🔥
fr. 199 kr
Interior clean
500 ML / 5 L Superkoncentrat
Arcticlean
fr. 179 kr
Logga in