Lackskydd

Du har tvättat och polerat din lack. Det är dags att sätta pricken över i:et med ett högkvalitativt vax eller en keramisk coating. Om tiden är begränsad är ett sprayvax ditt bästa alternativ. Med en Quick detailer boostar du ditt skydd mellan tvättarna!

Ett lackskydds jobb är i första hand till för, precis som det låter, att skydda lacken på din bil. Man skulle kunna se det som något av ett offerlager, som slits istället för lacken. Sen ger lackskydden en fin blank lyster och en väldigt hal och vatten/smutsfrånstötande yta.
Filtrera nedan:
Visar 1-8 av 8 artiklar
Polish & sealant - Vaxpolish
Hållbarhet 6 mån
199 kr
Surface prep
500 ML / 5 L
Arcticlean
fr. 139 kr
Speed coat
500 ML / 5 LHållbarhet 6 mån
Arcticlean
fr. 249 kr
Booster
250 ML / 5 L
Arcticlean
fr. 129 kr
Vaxapplikator
Arcticlean
69 kr
Köp!
Waterless wash + gloss - 500 ml
189 kr
Köp!
Ferox - Keramiskt bilschampoo
500 ML / 5 L🔥 Nyhet
fr. 279 kr
Hybrid wax - 50ml
🔥 Nyhet
499 kr
Köp!

Varför ska man använda lackskydd?

Skydda din lack, få ett bländande djup och lyster! Ett lackskydds uppgift är att skydda lackens yta mot skadliga UV-strålar och nedfall samt att göra den lättare att rengöra, samtidigt som lackskyddet ger en hög glans.

I kategorin lackskydd så hittar du vårt utbud av bilvårdsprodukter som är till för att skydda din lack på bästa sätt. Ett lackskydd kommer förenkla underhållet av din bil enormt och göra det ännu roligare att tvätta! Smutsen fastnar helt enkelt inte lika lätt och din bil håller sig renare längre. Se det dock inte som att det kan gå längre tid innan du behöver tvätta din bil, utan istället att den blir lättare att få ren. Regelbundet underhåll på rätt sätt gör även att lackskyddet finns kvar längre. Lackskydd kommer i många olika typer och former. Allt från vax och wetcoat till keramiska lackskydd. Vi har dem alla, och de är utvecklade med användarvänlighet i fokus, men kännetecknas också av en riktigt lång hållbarhet.

Våra lackskydd

Sprayvax

Vill du ha ett lackskydd som appliceras så snabbt det bara går så kolla in vår Speed coat. Speed coat har en väldigt hög koncentration till skillnad från många andra sprayvaxer på marknaden, vilket gör att hållbarheten är överraskande lång.

Vax

Det är många som önskar ett hederligt bilvax till sina fordon. Vi har tagit fram Hybrid wax för alla som önskar ett caranubavax, Hybrid kommer dock med den twist - keramiska egenskaper! Du får ett otroligt djup i lacken, ett grymt skydd och en avrinning som slår alla traditionella bilvax på fingrarna.

Polish

En polish är ett kombinerat polermedel och lackskydd. Vår Polish & sealant har hängt med sen Arcticleans start och är en av våra absoluta favoriter bland våra kunder.

Quick detailer

En quick detailer är ett produkt avsedd för att boosta ditt befintliga lackskydd, använd den som ett torkstöd efter tvätt. Vår Quick detailer heter Booster, fungerar även utmärkt som en räddare-i-nöden om en fågel varit i farten.

Keramisk coating

Det absolut bästa lackskyddet får du av en keramisk coating. Här hittar du vårt keramiska lackskydd.

Logga in