10
Våra superkoncentrerade klassiker i gruppen Paketlösningar hos Arcticlean AB (PK-VSKK)
Våra superkoncentrerade klassiker
Våra superkoncentrerade klassiker

Våra superkoncentrerade klassiker

Det var så här det började! Från start så var det enbart yrkesfolk som kunde handla våra produkter och de togs fram med professionella egenskaper men det vi satsade mest på var att få produkterna riktigt koncentrerade då vi ansåg det väldigt onödigt att frakta vatten i flaskor.

Gör det, kolla spädningen på våra produkter märkta med superkoncentrat och jämför med vad du kan köpa i vanlig handel. Vår Power clean t.ex. kan du blanda ut med så mycket som 99% vatten. Bevisligen så gjorde vi många rätt för 10 år sen, även om recepten är förfinade genom åren så finns produkterna kvar i vårt sortiment och dom är populärare än nånsin.

Våra klassiker är framtagna för att täcka nära på alla behov när det kommer till rengöring. Det du kan behöva komplettera med för att få bort exakt all smuts är en asfaltslösare (Degreaser PRO).

Artnr: PK-VSKK
1074 kr / 967 kr
967 kr

Tidigare lägsta pris

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 967 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Antal:

Lägg i kundvagnen
✨ GRYMMA BILVÅRDSPRODUKTER!
Fri frakt över 1200kr (max 20kg) / Snabba leveranser
Dekal på köpet över 500 kr
Våra superkoncentrerade klassiker
1074 kr / 967 kr
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Leverans:  2-3 arbetsdagar
  • Produktbeskrivning


  • I detta paket ingår:

  • : 1 st. Interior clean - 500ml (Artnr. AC-IC500)
  • : 1 st. Multi clean APC - 500ml (Artnr. AC-MC500)
  • : 1 st. Glass clean - 500ml (Artnr. AC-GC500)
  • : 1 st. Power clean - 500ml (Artnr. AC-PC500)
  • : 1 st. Acid clean gel - 500ml (Artnr. AC-ACG500)
  • : 1 st. Autoclean + wax - 500ml (Artnr. AC-ACW500)

   Interior clean

   Allsidig interiör rengöring, extremt effektiv men skonsam. Fungerar till textil, läder, alcantara, plast och vinyl. Tar lätt bort oljefläckar, spill, silikoner och annan organisk smuts. Lämplig att använda med klädseltvättmaskin eller för hand. Interior clean är PH-neutral och därför väldigt snäll och kan användas som läderrengöring starkt utspädd.

   Multi clean (APC)

   Mycket mångsidig APC (All purpose cleaner) som täcker dom flesta användningsområden - ska du ha ett rengöringsmedel så är det Multi clean du ska ha. Mycket effektiv som grovrengörare, löser insekter, nikotin, sot, fett och annan organisk smuts.

   Glass clean

   Extremt effektiv högkoncentrerad fönsterputs. Enkel och användarvänlig, designad för att lösa smuts, fingeravtryck, nikotinfilm, flugor etc. Perfekt till dagligt bruk på fönster, speglar, plast och andra hårda ytor. Används med fördel innan glasbehandling. Lätt att få ett blankt streckfritt resultat.

   Power clean

   Extremt stark alkalisk avfettning. Power clean är en mycket kraftfull alkalisk avfettning lämpad till grovrengöring som t.ex. avfettning av tunga arbetsfordon, smutsiga fälgar, maskinrengöring och andra oömma ytor. Fungerar även till insektsborttagning, motortvätt, dörrgångar etc. om ytan är klarlackad och ej extra känslig.

   Acid clean gel

   Extremt effektiv syrarengöring. Acid clean gel är en högkoncentrerad syrarengöring med saltsyra som bas. Produkten har en trögflytande karaktär för att undvika avdunstning och onödiga odörer. Acid clean gel har ett brett användningsområde: flygrostborttagning, fälgrengöring, rost-, oxid-, betong - och kalklösare.

   Autoclean + wax

   Koncentrerad avfettning för organisk smuts. Autoclean + wax är en skonsam och effektiv alkalisk avfettning som lämnar en lätt skyddande yta. Lämplig för att avlägsna trafikfilm, fett salter, flugor, fågelspillning och smuts på alla sorters fordon och andra tåliga ytor. Idealisk att använda som förtvättsmedel för att få bort den värsta smutsen innan man använder svamp.

  • Egenskaper

Tillbehör

Plastdunk - 5L inkl. skruvkork
79 kr
Köp!
Tappkran 51mm
69 kr
Köp!

Se fler varor

Glass clean
500 ML / 5 L Superkoncentrat
Arcticlean
fr. 179 kr
Base coat - Keramiskt lackskydd, 30ml
30 ML 🔥 Populär
699 kr
Köp!
Multi clean APC
500 ML / 5 L / 25 L Superkoncentrat
Arcticlean
fr. 179 kr

Andra köpte även

Acid clean gel
500 ML / 5 L / 25 L Superkoncentrat
Arcticlean
fr. 179 kr
Autoclean + wax - Alkalisk avfettning
500 ML / 5 L / 25 L Superkoncentrat
fr. 179 kr
Fallout - Flygrostlösare
500 ML / 5 L / 25 L
fr. 189 kr
Logga in