Historien om Arcticlean


Året var 2010 när Arcticleans ägare Nicklas Olsson, efter att ha arbetat med bilvård i många år, fick förmånen att hjälpa några kända varumärken med utveckling av deras produkter. Under den resans gång lärde vi oss väldigt mycket, hade väldigt roligt och fick även kontakt med många väldigt duktiga personer i branschen. Det var väl där någonstans tanken på ett eget varumärke föddes och med hjälp av fantastiska kollegor och leverantörer påbörjades kort där efter vår resa med Arcticlean.Nicklas Olsson, ägare Arcticlean


Vi utvecklade produkterna som vi själva ville ha dom, så koncentrerat det går (för att slippa frakta vatten och för att spara pengar). Att i så stor utsträckning det går undvika flyktiga lösningsmedel (VOC) samt starka dofter, för att kunna stå och arbeta med produkterna länge.

Sedan dess har vi utvecklat vårt utbud löpande och har nu ett mer eller mindre komplett sortiment för fordonsvård som vi är otroligt stolta över!
En av de första produkterna var Power clean som säljs än idag. Till höger, dagens produktdesign.

The Arcticlean style

Utmana dig själv och och gå all Arcticlean! Börja med en grundlig tvätt, gör sedan en polering och avsluta med med våra keramiska lackskydd. Vid det här laget har du lärt dig massor av bilvård (ja, du hittar all kunskap runt om på acticlean.se), din bil skiner som aldrig förr och nästa gång du tvättar kommer bilen vara ren utan att ens behöva använda en tvättsvamp*.

* Förutsätter att du tvättar regelbundet och med rätt avfettningar


Logga in