Techpad

Filtrera nedan:
Visar 1-3 av 3 artiklar
Techpad Finish foam - Polertrissa skum
75 MM / 125 MM / 150 MM
fr. 89 kr
Techpad Heavy wool - Polertrissa av ull
75 MM / 125 MM / 150 MM
fr. 129 kr
Techpad Medium foam - Polertrissa skum
75 MM / 125 MM / 150 MM
fr. 89 kr

Techpads - Arcticleans nya polertrissor!

Vi är stolta över att presentera våra tre specialframtagna polertrissor som utformats för att möta dina specifika polerbehov: Heavy wool, Medium foam och Finish foam! Denna serie med polertrissor är baserad på över 20 års erfarenhet av polering, trissorna skapar tillsammans en helhet för att nå yttersta nivån av repfri glans, men varje trissa fyller även sin egen funktion. Beväpna dig med Techpads, våra polermedel och kunskapen du får av oss så kan vi garantera att du med enkelhet kommer nå resultat som får dig att bli stolt.

Våra polertrissor är tillverkade i Sverige med noggrannhet och högsta kvalitet för att säkerställa att de ger enastående resultat och håller länge. Vi har lagt stor vikt vid att skapa trissor som är effektiva och lätta att använda, vilket gör polerprocessen till en njutbar upplevelse för både professionella detaljister och entusiaster.

Oavsett om du är en erfaren veteran eller ny inom bilvård, kommer vår serie med polertrissor att ge dig verktygen du behöver för att uppnå den perfekta glansen på ditt fordon.

Heavy wool

Heavy wool-trissan är en kraftfull och imponerande polertrissa som levererar enastående avverkning, utmärkt för att ta itu med djupa repor, oxidation och andra tuffa lackproblem. Genom att kombinera Heavy wool med vårt högpresterande polermedel, Heavy cut, kommer du att uppleva enastående resultat. Denna kombination är första steget för att återställa en gammal eller misskött lack till sin forna glans.

Medium foam

För medium avverkning och för att ta bort mindre repor så som tvättrepor och hologram rekommenderar vi vår Medium foam-trissa. Dess design och material ger en balanserad poleringseffekt och bidrar till att ge din lack en slät, repfri och blank yta. Medium foam kan användas antingen tillsammans med Heavy cut, Finishing eller Polish & sealant beroende på hur många polersteg du vill köra. Är du själv osäker på vilken set-up du ska börja med så är alltid Heavy cut tillsammans med Medium foam det logiska valet, testa och se vilket resultat du får, vid behov kan du alltid byta till Heavy wool. Är du ute efter att göra en 1-stegspolering så är det denna trissa tillsammans med Heavy cut som gäller.

Finish foam

När det kommer till slutfinish och applicering av lackskydd är vår Finish foam-trissa det perfekta valet. Den ger en mjuk och skonsam polering för att uppnå en fantastisk glans. Du kör Finish foam tillsammans med antingen vårt polermedel Finishing eller vår vaxpolish Polish & Sealant (polermedel + lackskydd i samma produkt). Finish foam är även utmärkt för att applicera ditt favoritlackskydd med lätthet och få en hållbar skyddseffekt.
Logga in