Polertrissor

Våra polertrissor är tillverkade i Sverige och håller högsta kvalité. Polertrissorna finns i olika storlekar för att passa olika polermaskiner. Välj en hård skumtrissa eller microfiber/ull för avverkning/repbortagning. En medium eller mjuk skumtrissa för lättare repor och slutfinish. Vill du applicera lackskydd rekommenderar vi en en mjuk skumtrissa. Alla våra polertrissor är tvättbara och har lång livslängd.
Filtrera nedan:
Visar 1-9 av 9 artiklar
Pro yellow, medium cut - Polertrissa
49
Utförsäljning
fr. 20 kr fr. 39 kr
Woolpad - Polertrissa
49
Utförsäljning
fr. 30 kr fr. 59 kr
Pro blue, soft cut - Polertrissa
49
Utförsäljning
fr. 20 kr fr. 39 kr
Pro dark grey, heavy cut - Polertrissa
49
Utförsäljning
fr. 20 kr fr. 39 kr
Micro wool - Polertrissa
49
Utförsäljning
fr. 20 kr fr. 39 kr
Twisted wool - Polertrissa
49
Utförsäljning
fr. 20 kr fr. 39 kr
Techpad Finish foam - Polertrissa skum
75 MM / 125 MM / 150 MM
fr. 89 kr
Techpad Heavy wool - Polertrissa av ull
75 MM / 125 MM / 150 MM
fr. 129 kr
Techpad Medium foam - Polertrissa skum
75 MM / 125 MM / 150 MM
fr. 89 kr

Beroende på om du vill jobba upp glansen, jaga repor eller bibehålla den finish du har så kommer du att behöva olika polertrissor. Du kan läsa mer om olika typer av trissor i vår grundläggande artikel om polertrissor.

Alla polertrissor är gjorda för att användas tillsammans med ett medel, antingen ett polermedel eller ett lackskydd. Den vanligaste typen av polertrissor är skumtrissor, dessa finns med olika hårdhet för att vara olika mycket slipande. I vårt sortiment hittar du från hårda till mjuka skumtrissor. Utövere skumtrissorna finns det även polertrissor gjorda av ull och microfiber.

Färger och former på polertrissor

Polertrissor av skum finns i många olika kvalitéer och färger. Vi säljer uteslutande skumtrissor av hög kvalité som dessutom är tillverkade i sverige. Färgerna på trissorna skiljer sig från varumärke till varumärke och det finns ingen industristandard, en gul polertrissa från oss kan ha andra egenskaper än en gul trissa från ett annat varumärke. Våra skumtrissor har en konisk utformning, detta gör att trissan blir mer flexibel och du kan lättare komma åt i komplexa detaljer. Är du osäker vilken skumtrissa som du ska använda rekommenderar vi att börja med en medium.

Polertrissor av ull har en överlägsen avverkning och ska du göra en 3-stegspolering så är det oftast en sån du börjar med. Ulltrissor är idealiska för att ta bort repor i lacken, allt från enkla tvättrepor till grövre repor som går djupare ner i lacken. 

Polertrissor i flera lager

Microfibertrissor är poleretrissor gjorda av flera lager, du har en skumdel som håller ihop microfiberdelen med bakstycket, skumdelen gör att polertrissan blir lättare att arbeta med. En microfibertrissa har oftast mindre förmåga att dra till sig rester från poleringen och är ofta väldigt lättsam att jobba med. Microfibertrissor är ofta en grym kompromiss, vill man polera i ett steg så effektivt och blankt som möjligt är microfibertrissor ofta det bästa valet.

 

Logga in