Rostlösare

Flygrost, rostfläckar och rost. Flygrost är metallpartiklar som fastnar på din lack, om man inte i tid tvättar bort flygrost så kan det bildas rostfläckar som med tiden förvärras. Känns lacken sträv efter tvätt, då är det antagligen flygrost och det är en rostlösare du behöver.
Filtrera nedan:
Visar 1-3 av 3 artiklar
Fallout - Flygrostlösare
500 ML / 5 L / 25 L
fr. 189 kr
Acid clean gel
500 ML / 5 L / 25 L Superkoncentrat
Arcticlean
fr. 179 kr
Fusion - Revolutionerande avfettning
1 L / 5 L / 25 L 🔥 Nyhet
fr. 249 kr

FÖRSTÅ ROST OCH DESS PÅVERKAN

Rost är resultatet av långvarig korrosion på metalliska ytor som utsätts för fukt och syre. Det kan dyka upp på olika material som järn, stål och till och med aluminium. Det värsta är att rosten kan skada lacken eller andra komponenter och gradvis försvaga deras struktur och funktion.

Utforska vårt Sortiment av Rostlösare

Fallout - Den Skonsamma Flygrostborttagaren

Vår Fallout, är en fälg- och flygrostlösare. Med en mild men effektiv formula är Fallout idealisk för att rengöra fälgar och ta bort flygrost från lacken på bilar. Dess unika sammansättning gör den säker att använda på de flesta material, vilket ger dig trygghet när du tar hand om din bil.

Acid clean gel- Kraftfull syrarengöring och rostlösare

Söker du efter en kraftfullare lösning för tuffa rostproblem? Vår Acid Clean Gel är precis vad du behöver. Med dess koncentrerade formula är Acid clean gel perfekt för att ta itu med envisa rostfläckar och smuts. Använd den med försiktighet på aluminiumytor och annan metall utan klarlack för att undvika missfärgning. Dessutom kan Acid clean gel användas koncentrerad för att skapa effektiva rostlösningsbad.

Oavsett om du är en bilentusiast, renoverare eller jobbar med bilvård har vi de perfekta rostlösarna för dina behov. Våra produkter är utformade med noggrannhet för att ge dig imponerande resultat utan att kompromissa.

Varför välja Arcticlean för dina rostlösande behov?

Komplett utbud av rostlösare för olika användningsområden inom bilvård. Fallout - den milda flygrostborttagaren för säker rengöring av ytor. Acid clean gel - den kraftfulla syrarengöringen för envisa rostfläckar. Professionella produkter som uppfyller höga standarder.

Tips!

Ska du fylla i stenskott eller göra mindre lackförbättringar på din bil, använd då Acid clean gel för att lösa rosten i skadan. Spraya på, låt verka och bearbeta rosten med ett passande verktyg, spola sedan av. Tänk på att eftersom en rostlösare som Acid clen gel har väldigt lågt Ph-värde så behöver du efteråt neutralisera den rena metallytan, detta gör du lättast genom att spraya på en alkalisk avfettning, exempelvis Autoclean + wax eller Spotless. Därefter spritar du ytan med Surface prep för att få en helt fettfri yta som är redo för den nya färgen.
Logga in